Excursions

1– ARSÈGUEL I ANSOVELL (2hi30-3h)
Visita Arsèguel on podreu veure el museu de la fàbrica de les llanes i l’església romànica de Santa Coloma, una vegada visitat Arsèguel anirem Ansovell on podreu gaudir de les vistes al Cadí i podreu anar al santuari del Boscalt a peu.

2- LA VALL DE CASTELLBÒ (2hi30-3h)
Visita al Poble de Castellbò on podreu veure l’església de Santa Maria de Castellbò, Després anirem a Sant Joan de l’Erm on podreu caminar a peu i després tornar a la Seu d’Urgell.

3-QUERFORADAT(2hi30-3h)
Visita al poble de Querforadat on visitarem l’església del segle XVIII i podreu passejar pel poble i veure les vistes al Cadí. Després anirem a Toloriu on podreu veure l’església de Sant Jaume i visitar el poble. I per últim anirem a Bar on visitarem l’església de Sant Esteve de Bar d’origen romànic i visita pel poble i tornada a la Seu d’Urgell.

4-LA VANSA I TUIXENT.(4h-5h)
Pararem al mirador de la Trava, tot seguit anirem al Molí de Fórnols, seguirem la ruta fins a Tuixent on visitarem l’església de Sant Esteve de Tuixent i el Museu dels Trementinaires. Finalitzat Tuixent  anirem a Gósol on veurem l’espai Picasso, el monument del Segador, i l’estructura de la dona dels Pans de Picasso. Després ens dirigim a veure la muntanya del Pedraforca i tornarem a la Seu d’Urgell.

5-ORDINO, SANTUARI DE MERITXELL I CANILLO (5hi30min)
Visita pel poble d’Ordino on podreu visitar el museu Casa d’Areny-Plandolit o el museu de la miniatura. Una vegada visitat a Ordino anirem a Meritxell a visitar el Santuari. Després visitarem Canillo on podreu veure l’església de Sant Joan de Caselles. I tornada cap a la Seu d’Urgell.

6-DÒLMENS DE LA VALL DE CABO, ORGANYÀ I COLL DE NARGÓ (5hores)
Visita als dòlmens de Cabó. Després farem una visita a Organyà i per últim visitarem Coll de Nargó on podreu veure el museu dels Raiers.

A %d bloguers els agrada això: